Op 30 oktober is de zorgwoning op het terrein van Oost-Phalia geplaatst.

In alle vroegte arriveerde het speciale transport met de woning, die in twee delen werd vervoerd.  Na een dag hard werken was het huis geplaatst, waarna er nog twee dagen nodig waren om een en ander af te werken, zoals beplating aan de onder/zijkanten (zie 2e foto).

 

One Comment

 • Remco Simons schreef:

  Hallo,
  Ik was op het internet aan het zoeken om me te oriënteren op de mogelijkheden voor mantelzorg. Daarbij kwam ik ook de foto’s tegen van de zorgwoning die u op uw erf hebt geplaatst. Wat een prachtig stekkie! (“nieuws”-foto’s van mei 22, 2020 en november 16, 2018)
  Ik ben later weer naar uw website teruggegaan om de woning nog eens te zien, ik vind ‘m mooi en zo’n stijl zou ook hier goed passen naast onze woning. Ik ben opzoek geweest maar kon niet uitvogelen wie de leverancier zou kunnen zijn. Dus dacht ik ik stuur u een mailtje.
  Mocht u wat meer info hebben, mag ik dan vragen dat mij toe te sturen, u maakt mij daar heel blij mee. Wij verkeren zelf nu in de situatie dat we een knoop moeten doorhakken, het is voor mijn vader.

  U kunt mij bereiken via email: akarems@gmail.com

  Nog een vraagje, Is de zorgwoning bij u op het riool aangesloten?
  Onze achtertuin ligt lager dan het riool dus moeten we de plek waar de zorgwoning komt gaan ophogen. Maar we kijken ook wat evt de alternatieven zouden kunnen zijn.

  Bij voorbaat dank!

  Remco Simons
  te Wassenaar

Leave a Reply